Om os

Shashin Error:

No photos found for specified shortcode

Vi er en klub med et godt socialt liv og gode dykkeroplevelser i Lynettehavnen. Vi uddanner hvert år ca. 8 nye dykkere i CMAS regi. Klubben er en åben klub. Det betyder, at vi har medlemmer med alle typer certifikater. Men vi forventer, at alle arbejder på at opnå et niveau på linie med CMAS ** – og vi ved godt, at erfaring tæller mere end certifikater.

Dykning er som bekendt ikke nogen helt risikofri sport, men det bestræber vi os på at gøre den til for vores medlemmer. Vi lægger både i uddannelsen og på vores ture stor vægt på sikkerhed.

Dykning er også en dyr sport. Men sammen gør vi den billigere ved at deles om udgifter og hjælpe hinanden med grej, reperationer, råd og planlægning af gode ture. Alle medlemmer kan ganske gratis bruge klubbens elevgrev, når der ikke er kursus. Dermed kan man dykke uden de store udgifter.

Klubben råder over to gummibåde med påhængsmotorer. Vi har et continuous-flow Nitrox anlæg, rejsekompressor og en række komplette sæt udstyr til brug for medlemmer og elever. Det er gratis for medlemmer at fylde luft og låne vores grej.

Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os – se hvordan under Kontakt.

Velkommen i Dykkerklubben Lynetten!