2014 er dykket godt i gang

Nytårsdyk 2014Der var frisk vind fra syd, klar himmel, kold overfladetemperatur og højt humør blandt de ni lynettedykkere, der lørdag den 4. januar var taget til Amager Strand for at gennemføre Dykkerklubben Lynettens stolte tradition om at trodse vejr og årstid.

Tre fine dykkerhold med både rebreather, dobbeltsæt og mere simple konfigurationer fik Øresunds januartemperatur at mærke. Trods det kolde vand holdt de fleste sig dykkere sig tørre og varme. Selv Andreas, der nød traditionen i våddragt, holdt vist varmen.

Sigten var ikke værd at beskrive her. Men oplevelsen af vægtløshed og saltvand i snuden var god nok. Inden vandgangen blev der poseret med champagne og dykkerflag til det rituelle nytårsbillede.

Efter de cirka 30 minutter på bunden af Amager Strandpark med dybder op til 4,8 meter gik turen hjem til vores nye lokation i Lynettehavnen, hvor der blev kigget på el-system i containeren, pillet ved grej og grillet.

Fornemme hot dogs med alt tilbehør blev lystigt sat til livs sammen med crement og kartoffelsalat. Solen stod fint på himlen og de ni lynette-dykkere Bimse, Jens, Rene, Bech, Tim, Bystrup, Andreas, Bjerring og Kristoffer nød de nye rammer og den festlige tradition.

I den kommende tid står den på kursusuddannelse og den efterhånden længe ventede tilslsutning af el-systemet i containeren.

Se alle billederne her.