Nyt fra klubben

2014-08-22-lysekil-5295
Kære Lynettedykkere og sejlere,

I Dykkerklubben har vi haft en rigtig fin sæson indtil nu. Med de nye maritime rammer i Lynettehavnen er der for alvor kommet liv i vores dykning.

CMAS*-kursus, tur til Kullen, Store Badedag med 12 prøvedyk og 22 mand i Lysekil er en flot aktivitet. Der er blevet grillet ved Vestre Søhus og dykket en del. Det er dejligt.

Efter sommerens kontingentindbetaling er der nu også positive tal på kontoen, selvom vores container har trukket tænder ud. Det er dejligt, hvis vi skal ind i Sejlklubben, at vi ikke har gæld med, og at vi nu bruger mindre end vi får ind.

Årets kursus er gået rigtig godt. Årets fire CMAS* dykkere er også alle på CMAS** kursus nu, så det er fedt at se.

Hvis nogen er interesseret kan vi nu også afholde Nitrox-kursus. Det er et par lektioner, lidt læsearbejde og et nitroxdyk, så er man certificeret til sikkert at kunne dykke med mere ilt i flasken og dermed undgå kvælstofrus og for meget dekompression.

Vi er næsten helt på plads med containeren. Men der mangler stadig stuveplads, ventilation og nogle knager og hylder for at få det sidste ind. Containeren har fungeret rigtig godt under Store Badedag, Lysekildturen mm.

Vi har i bestyrelsen talt om vores fremtidsdrømme. De er først og fremmest at få lidt mere plads, komme godt ind i Sejlklubben, have aktivitet med to vragdyk om måneden og købe lidt bedre klubgrej til elever og andre, der vil dykke.

Vi arbejder nu på en god måde for alle parter at komme ind i sejlklubben.

Forårets CMAS* kursus har allerede fire kursister, så der er fire ledige pladser. Det er derfor et godt tidspunkt at sprede det glade budskab og få venner, familie og kolleger med under overfladen.

Alt godt

Kristoffer

Formand dykkerklubben Lynetten